Siivous

Perussiivous on kertaluonteinen ja palauttaa halutun puhtaustason silloin, kun ylläpitosiivous ei siihen pysty. Tällöin pestään perusteellisemmin mm. pinttymään päässyt lika, poistetaan yläpölyt ja pestään ikkunat.

Ylläpito-, eli viikkosiivous on riittävä pitämään yllä normaalia kodin puhtaustasoa. Yleisin siivousväli on kaksi kertaa/kk, mutta se voi olla myös viikottaista, tai vain kerran/kk.

Muuttosiivous voi olla joko uuden, tai vanhan kodin siivous, tai molempien. Mikäli siivoukseen yhteydessä tulee kaatopaikkajätettä, laskutetaan jätehuoltomaksu kulujen mukaan tuntihinnan lisäksi.

Ikkunoiden pesu tehdään tyypillisesti keväällä, mutta myös syksyllä kannattaa pestä pintoihin kertyneet katu- ja siitepölyt.

Auton sisäpesu saa vanhan vankkurin tuntumaan taas uudelta! Säännöllinen imurointi, pintojen ja ikkunoiden pesu, sekä tarvittaessa verhoilun pesu painehuuhtelulaitteella auttaa pitämään auton viihtyisänä ja ehkäisee osaltaan arvon alenemista.

Tekstiilipesuri, eli painehuuhtelulaite auttaa, kun sohvassa on suklaata, matossa kahvia ja auton takapenkillä kuraa. Käytössäni on ammattitason painehuuhtelulaite ja tehokas syväpuhdistusaine, jonka  iCapsol -tekniikka lyhentää kuivumisaikaa.